In de namiddag rijden we door naar Beloeil. Achter het kasteel is er een parking waar je gemakkelijk kunt staan. We willen in de tuin van het kasteel wandelen maar het is nu betalend. De tuinen gaan binnen een halfuur dicht. Dus de moeite niet van nog te betalen. De volgende dag zijn de tuinen en kasteel, ’s morgens, dicht. Het zal voor een andere keer worden. We wandelen nog even rond in het dorp. Er staat een kleine kermis. Luca wil absoluut in de draaimolen. Het is nog een oude, kramikkelijke molen. Hij kan er niet genoeg van krijgen. Daarna gaan we een wafel eten.

 

Maandag 5 juni 2006

We maken een wandeling achter het kasteel. We hebben daar een mooi zicht over de tuinen van het kasteel. Het verlengde van de tuinen is van bosbeheer. Daar kunnen we in wandelen. Iets na de middag vertrekken we terug naar huis.

Juni 2006: Lac de l'Eau d'Heure & Beloeil

Vrijdag 2 juni 2006

Na het werk en na onze Plom-Plom ingeladen te hebben vertrekken we naar de Lac de l’Eau d’Heure. Daar zien we dat we niet meer langs het water mogen staan. Er staat een hoogtebalk. In de latere avond wordt deze balk gewoon weggehaald door enkele, respectloze motorhome bezitters. Die zijn het die het meeste lawaai maken en die op de koop toe stroom gaan aftappen van de karting. Niet moeilijk dat we er binnenkort ook al niet meer mogen gaan staan. De politie komt langs en al diegene die hun stoeltjes en tafeltjes buiten hebben gezet of die hun luifel hebben uitgedraaid worden vriendelijk verzocht van alles binnen te zetten en luifel in te trekken. Tja…

 

Zaterdag 3 juni 2006

Na een lekker ontbijt trekken we onze wandelschoenen aan. Vele wegen zijn ondergelopen. Luca heeft een verrekijker mee en kijkt naar de vogels. Na het middageten gaan we nog een kleine wandeling maken. Daarna genieten we nog van de dag en lopen we naar en op het vlotponton.

 

Zondag 4 juni 2006

We maken in de ochtend nog een mooie wandeling. Cléo, onze Golden Retriever is moe en wil niet meer vooruit. We placeren haar in de kinderwagen en maken onze wandeling af.