Zaterdag 2 oktober 2004

We vetrekken met onze Plom-Plom naar de zee. Eerst naar Alveringem. In het dorpje Bachten de Kupe is er een boerendorpje. Blijkt dat dit, in het weekend, alleen in de namiddag open is. We rijden dan door naar Oostende. We parkeren ons langs de drukke baan om te overnachten. Niet zo’n beste plaats. De auto’s razen er de hele nacht door. Luca heeft er niet veel last van gehad.

Zondag 3 oktober 2004

We maken een lange strandwandeling van zo’n 10 km. Luca geniet van zijn zicht vanuit de kinderwagen. 's Avonds rijden we weer naar huis.

Maandag 4 oktober 2004

We brengen eerst de auto naar Brussel en gaan verder met de motorhome terug naar Oostende. We vinden een rustige plaats aan de vuurtoren. Na onze wandeling vinden we een papiertje van de politie tussen onze ruitenwissers. We mogen daar niet blijven. Wat verder in het dorp vinden we een plaatsje in het park om te overnachten. Er zijn maar zeer weinig plaatsen maar we hebben geluk.

Dinsdag 5 oktober 2004

Na een rustige nacht en een lekker ontbijt rijden we naar Urbano om de motorhome te laten nakijken. Omdat er toch het een en ander te doen is aan de motorhome en dat het een tijdje zal duren gaan we in het dorp wandelen. 's Avonds terug naar huis.

 

Oktober 2004: Oostende